start-hero-alt1

Black Friday
ERBJUDANDE

Haka på både PPM + ISK
idag för endast 99 kr/månad

Beställ nu

 

Detta erbjudande gäller inte längre

 

Vad är PPM?

PPM är en förkortning på PremiePensionsMyndigheten. Sverige är faktiskt unikt med sitt PPM system. Alla som tjänar till sin Pension har en liten del av sina pengar i PPM systemet. Det unika med PPM är att du själv kan välja att placera din pengar i olika fonder. På detta sätt kan du aktivt påverka din Pension, genom att välja fonder med bra utveckling.

Jag har i genomsnitt haft ca +15% avkastning de senaste 20 åren.

PPM
Mats som håller i hund

Vad är ISK?

ISK är ett helt privat sparande med större flexibilitet. Du sparar själv till ditt ISK konto, och pengarna är inte låsta till din Pension. Jag sparar själv hos både Avanza och Nordnet, eftersom dessa banker har ett mycket bättre utbud av fonder än traditionella banker.

Uttalanden från kunder

 

 

citat
Martin Persson

Har varit aktiv med aktier och fonder i några år men har varit svårt att tyda börsen och vad man ska investera i. Efter jag följt Mats så har investeringar både på ISK och PPM gått mycket bättre. Jag kan luta mig tillbaks mer och ta inspiration från de val Mats gör i sina fonder. Tack för en utmärkt tjänst och effektiv kommunikation!

star

citat
Alex Andersson

Helnöjd! Oerhört träffsäker. Under Coronakrisen (hitintills) när huvuddelen av alla gått back i sina fonder har jag genom Mats gått plus!

star

citat
Patrik Söderhjelm

Ny medlem men hakade på ”Guld-tipset” och det har gått bra 👌 Har bara hört positivt men gäller att byta direkt när tipsen kommer om man vill vara med från början. Nu kommer vändningen från en som bara legat på soffan och låtit pensionen bara vara.....tyvärr.

star