start-hero-alt1

Mats Svensson

Av 51 Miljoner, hur mycket fick du till ditt
PPM konto i december 2023

 

 

Ta reda på hur mycket du fick av 51 Miljarder.

Som du ser i videon byter jag ofta mina fonder i takt med vad som händer på den ekonomiska marknaden som jag ständigt har koll på (ett av mina största intressen). Det har gett mig mycket bättre förutsättning för en bra pension när det blir dags för det.

Vill du ta kontrollen över din pension och byta fonder oftare, men känner att du inte vet vilka fonder du skall välja?

Du kan få information om mina fondbyten som jag delar med mig av både via email och SMS. 

Ange dina uppgifter i formuläret nedan så ses vi på insidan.

 

PS. Det är riskfritt att prova eftersom du har full ångerrätt med återbetalning i 14 dagar efter köp enligt konsumentköplagen.

 

/Mats

Ditt nästa steg till en bättre pension

Ange dina uppgifter i formuläret nedan och klicka på Beställ.

Uttalanden från kunder

citat
Oscar Holtner

Hittade mats-svensson.se när jag insåg att som student (socionomprogrammet) så fanns det inga möjligheter att pensionsspara med studentlån. Mats Svensson är någon jag följt sedan studietiden och som jag kommer fortsätta följa, det visade sig nämligen snart att det inte var en kompromiss att sluta spara för att istället följa Mats råd eftersom min pension ökade avsevärt mycket mer på alla sätt räknat. Detta ledde till att fortsättningen blev att följa Mats istället för att spara privat på tidigare sätt. Det avgörande för mig var att Mats istället för ursäkter kom med förklaringar och dessutom öppet visade sina konton vilket jag måste erkänna att jag dubbelkollade via Pensionsmyndigheten av skepsis i början av tjänsten. Han är transparent, duktig och framförallt så sitter han bokstavligen i "samma båt" som sina följare. Han leker inte med andras pengar han behandlar dem bokstavligen precis som sina egna pengar.

star

citat
Fredric Stranne

Mats har en pedagogisk approach, förklarar för sina följare hur och varför ekonomi och investeringar fungerar samt reagerar på nyheter om världsläget. Jag tycker personligen tjänsten är suverän, har följt Mats många år nu, hans råd skapar ett intresse kring frågan om pensionen och om hur mycket det egentligen gör i slutändan att förvalta den rätt. Jag följer de flesta byten men har på vägen även vågat sticka ut lite själv/ta större risker. Vilket jag kan då det endast drabbar mig själv och ingen annan. Bra nyhetsbrev, enkelt förklarat och han binder ihop nyheter/händelser med vad som eventuellt gynnar respektive bransch på ett bra och lättförståeligt sätt.

star

citat
Andreas Bramkvist

Trots att Mats får stå ut med mycket negativ kritik så fort det svänger i krokarna och folk tror det är bluff, så kommer han alltid ut starkare och har oss trogna som vet att Mats löser det här. Bara sitta lugnt och vänta på nästa byte, jag har varit med i 4 eller 5 år nu och har definitivt påbörjat en resa mot en roligare pension än om jag inte följt Mats det kan jag säga med 100%. Tusen tack för ditt engagemang!

star

citat
Martin Persson

Har varit aktiv med aktier och fonder i några år men har varit svårt att tyda börsen och vad man ska investera i. Efter jag följt Mats så har investeringar både på ISK och PPM gått mycket bättre. Jag kan luta mig tillbaks mer och ta inspiration från de val Mats gör i sina fonder. Tack för en utmärkt tjänst och effektiv kommunikation!

star

citat
Alex Andersson

Helnöjd! Oerhört träffsäker. Under Coronakrisen (hitintills) när huvuddelen av alla gått back i sina fonder har jag genom Mats gått plus!

star

citat
Patrik Söderhjelm

Ny medlem men hakade på ”Guld-tipset” och det har gått bra 👌 Har bara hört positivt men gäller att byta direkt när tipsen kommer om man vill vara med från början. Nu kommer vändningen från en som bara legat på soffan och låtit pensionen bara vara.....tyvärr.

star