start-hero-alt1

Mats Svensson

Få information om mina fondbyten för en bättre pension

 

 

Hur jag lyckades skapa en av landets mest framstående pensioner
– och hur du kan göra samma resa!

Ta kontroll över din pension på bara 5 minuter, det är allt det tar att läsa denna text.

Hej där, jag heter Mats Svensson, och även om du förmodligen inte känner till mig ännu, kommer du vara tacksam att våra vägar korsades när du har läst igenom denna text.

Jag delar med mig av mina hemligheter om hur du, utan djupa kunskaper om fonder eller marknadsanalyser, kan optimera din pension och säkerställa att du får ut mer pengar jämfört med 99% av alla andra pensionssparare.

14 908 kr/månad är snittet för en pensionär innan skatt från den allmänna pensionen. Männen drar upp statistiken med 16 165 kr/mån jämfört med kvinnornas 13 776 kr/mån. 

För mig var det otänkbart att leva ett gott liv som pensionär med ca 10 000 kr/månad efter skatt. Därför bestämde jag mig för att förändra min kommande pension för många år sedan, och det har jag lyckats med. Vid 57 års ålder har jag cirka 10 år kvar till pensionen och kan se fram emot minst 44 000 kr/månad EFTER SKATT livet ut genom att överträffa mig själv i mitt fondsparande inför pensionen.

Hemligheten
Hemligheten bakom min framgång är mitt aktiva deltagande i PPM och valet av kvalitetsfonder. Den allmänna pensionen består av två delar: inkomstpensionen och premiepensionen (PPM). Med PPM kan dina pengar placeras i fonder och växa, förutsatt att du gör kloka fondval. Många låter sitt pensionssparande hamna på genomsnittet eftersom de inte aktivt väljer fonder.

Vad skulle hända om du gjorde samma fondval som de bästa i landet? Det är faktiskt möjligt, och jag är en av ett fåtal personer i Sverige med 1.8 miljoner på PPM-kontot. Informationen om vilka fonder jag väljer finns tillgänglig för dig. Jag har erbjudit denna tjänst sedan 2009 och har nu tusentals kunder som följer mina fondbyten.

För att maximera avkastningen följer jag fondmarknaden och börsen dagligen. Det är ett av mina största intressen och jag har lyckats förvalta mitt PPM-konto från 200 000 kr till 
1.8 miljoner på mindre än 20 år. Samtidigt som jag arbetar med socialt arbete och har en vanlig lön.

Så här fungerar det
Varje gång jag byter fonder, får du ett SMS och ett email så att du kan följa mina egna fondval. Anmäl dig till tjänsten genom formuläret längst ner på denna sida.

Pension behöver inte vara tråkigt. Många undviker ämnet, men att ignorera det kommer inte göra situationen bättre. Om du tänker "Jag har inte tid just nu" eller "Det löser sig när det blir dags," bör du tänka om. Pensionssparande är en maraton, inte en sprint. Idag har genomsnittspersonen som är 50 år ungefär 430 000 kr på sitt PPM-konto, medan vissa har över 1 miljon.

Skillnaden beror på att de som lyckats, gör regelbundna, aktiva val av sina PPM-fonder.
Fonder kan ha positiv utveckling även när börsen går dåligt, och genom att byta fonder regelbundet kan ditt saldo öka kontinuerligt, oavsett börsens prestation.


Min Resa
Min resa började när PPM-systemet lanserades år 2000. Jag insåg tidigt att PPM kunde vara nyckeln till en framstående pension. Mina första år i PPM var dock en katastrof med negativa resultat. Beslutet att bli aktiv och välja fonder som presterar bra, oavsett marknadsläge, förändrade allt. Jag började studera fond- och aktiemarknaden och blev en vinnarskalle med förmåga att göra kloka val.

Denna tjänst är för dig mellan 30 och 65 år, som tror att det lönar sig att göra samma fondval som en av de bästa i landet. Om du är beredd att ägna 5 minuter var 4-6:e vecka åt att byta fonder, är du välkommen att ansluta dig till min PPM-tjänst idag.

Om du tror att passivitet leder till framgång eller inte är villig att ägna 5 minuter åt ditt pensionssparande då och då, är detta inte för dig. Mina kunder som hoppar av tjänsten gör det oftast för att de inte agerar på informationen. Att lägga ner 5 minuter för att maximera sin pension är väl värt det.


Garanti
Jag kan inte garantera positiv avkastning på mina fondval, men jag kan försäkra dig att jag följer börsen och marknaden varje dag, året runt. Att kopiera mina fondbyten innebär att även din pension får bästa möjliga resultat.

Jag har även ett privat investeringssparkonto (ISK) hos både Avanza och Nordnet. Jag delar även information om mina fondval i ISK via SMS och e-post varje gång jag byter fonder.

Vad kostar det?
Priset för PPM-tjänsten är 1495 kr per år men du kan välja att dela upp betalningen månadsvis för 129 kr/månad. Du kan inte bara testa det en månad eller två eftersom sparande är långsiktigt. PPM+ISK kostar 1995 kr eller 169 kr/månad om du väljer båda tjänsterna.

Du har två alternativ nu:

  • Fortsätta vara medlem i "Genomsnittet."
  • Häng på mina fondval och lämna "Genomsnittet" bakom dig.

Valet är ditt.

BESTÄLL NU genom att fylla i formuläret nedan.

Ser fram emot att möta dig på insidan!

 

PS. Det är helt riskfritt att prova, eftersom du har full ångerrätt med återbetalning om du skulle ångra ditt köp inom 14 dagar.

 

/Mats

Ditt nästa steg till en bättre pension

Ange dina uppgifter i formuläret nedan och klicka på Beställ.

Uttalanden från kunder

citat
Oscar Holtner

Hittade mats-svensson.se när jag insåg att som student (socionomprogrammet) så fanns det inga möjligheter att pensionsspara med studentlån. Mats Svensson är någon jag följt sedan studietiden och som jag kommer fortsätta följa, det visade sig nämligen snart att det inte var en kompromiss att sluta spara för att istället följa Mats råd eftersom min pension ökade avsevärt mycket mer på alla sätt räknat. Detta ledde till att fortsättningen blev att följa Mats istället för att spara privat på tidigare sätt. Det avgörande för mig var att Mats istället för ursäkter kom med förklaringar och dessutom öppet visade sina konton vilket jag måste erkänna att jag dubbelkollade via Pensionsmyndigheten av skepsis i början av tjänsten. Han är transparent, duktig och framförallt så sitter han bokstavligen i "samma båt" som sina följare. Han leker inte med andras pengar han behandlar dem bokstavligen precis som sina egna pengar.

star

citat
Fredric Stranne

Mats har en pedagogisk approach, förklarar för sina följare hur och varför ekonomi och investeringar fungerar samt reagerar på nyheter om världsläget. Jag tycker personligen tjänsten är suverän, har följt Mats många år nu, hans råd skapar ett intresse kring frågan om pensionen och om hur mycket det egentligen gör i slutändan att förvalta den rätt. Jag följer de flesta byten men har på vägen även vågat sticka ut lite själv/ta större risker. Vilket jag kan då det endast drabbar mig själv och ingen annan. Bra nyhetsbrev, enkelt förklarat och han binder ihop nyheter/händelser med vad som eventuellt gynnar respektive bransch på ett bra och lättförståeligt sätt.

star

citat
Andreas Bramkvist

Trots att Mats får stå ut med mycket negativ kritik så fort det svänger i krokarna och folk tror det är bluff, så kommer han alltid ut starkare och har oss trogna som vet att Mats löser det här. Bara sitta lugnt och vänta på nästa byte, jag har varit med i 4 eller 5 år nu och har definitivt påbörjat en resa mot en roligare pension än om jag inte följt Mats det kan jag säga med 100%. Tusen tack för ditt engagemang!

star

citat
Martin Persson

Har varit aktiv med aktier och fonder i några år men har varit svårt att tyda börsen och vad man ska investera i. Efter jag följt Mats så har investeringar både på ISK och PPM gått mycket bättre. Jag kan luta mig tillbaks mer och ta inspiration från de val Mats gör i sina fonder. Tack för en utmärkt tjänst och effektiv kommunikation!

star

citat
Alex Andersson

Helnöjd! Oerhört träffsäker. Under Coronakrisen (hitintills) när huvuddelen av alla gått back i sina fonder har jag genom Mats gått plus!

star

citat
Patrik Söderhjelm

Ny medlem men hakade på ”Guld-tipset” och det har gått bra 👌 Har bara hört positivt men gäller att byta direkt när tipsen kommer om man vill vara med från början. Nu kommer vändningen från en som bara legat på soffan och låtit pensionen bara vara.....tyvärr.

star