start-hero-alt1

En snittavkastning på 15% om året

Få trygghet och möjlighet till god avkastning i dina sparanden genom att ta rygg på en av Sveriges bästa fondsparare

Beställ nu Kontakt

Ta del av min fondbytesinformation och öka möjligheten till högre avkastning

Sedan 2010 har mina kunder getts möjlighet att kopiera mina fondbyten och fått en fantastisk värdeökning på sina PPM-konton

Genomsnittet för sparare i PPM ligger på + 7.5%

En procent av 7.3 miljoner sparare i PPM har över +14% avkastning per år.

Sedan år 2000 har jag haft +15% i snitt per år

Mitt PPM-saldo är idag på över 1.8 miljoner kr och är ett av de högsta i Sverige

Sedan 2020 har mina kunder även getts möjlighet att kopiera mina fondbyten i mina ISK-sparanden på Nordnet och Avanza.

Nu kan du kopiera mina fondbyten i mitt PPM-sparande och i mitt privata ISK-sparande och få samma avkastning som jag får framöver !

Få information om mina fondval i PPM & ISK

Vad kostar det?

1 års abonnemang med PPM

1495 kr/år
Du kan välja att dela upp
betalningen i
12 månader
á 129 kr/mån
(totalt 1548 kr)

Följ mina fondval i PPM

Beställ nu

1 års abonnemang med PPM+ISK

1995 kr/år
Du kan välja att dela upp
betalningen i
12 månader
á 169 kr/mån
(totalt 2028 kr)

Följ mina fondval i både PPM & ISK

Mest prisvärt

Beställ nu

1 års abonnemang med ISK

1495 kr/år
Du kan välja att dela upp
betalningen i
12 månader
á 129 kr/mån
(totalt 1548 kr)

Följ mina fondval i ISK hos Avanza och Nordnet

Beställ nu

Ett av marknadens bästa Nyhetsbrev

När du tecknar dig för tjänsten får du även mitt nyhetsbrev utan extra kostnad. Varje månad får du ta del av mina tankar om marknaden och en analys av börsläget

Vill du bara ha Nyhetsbrevet kan du få det utan kostnad. Fyll i dina uppgifter nedan så får du mitt nyhetsbrev var fjärde vecka i din mail.

Bygg en förmögenhet med ränta på ränta- effekten

Om du får +10 % avkastning på 100 kr, då ökar dina 100 kr med 10 kr, till 110 kr. När du får +10 % avkastning året därpå, ökar dina pengar från 110 kr till 121 kr. En ökning med 11 kr. En krona mer än första året.

Andra årets ökning på 11 kr kommer från investeringen på 100 kr och från första årets avkastning på 10 kr. Det är som när du rullar snöbollar till en snögubbe. Första varvet ökar snöbollen bara lite grann, men ju större snöbollen är desto mer snö plockar den upp per varv.

På lång sikt bygger du en förmögenhet tack vare ränta på ränta-effekten.

Mina arbetsgivare har betalt in ca 200 000 kr på mitt PPM-konto. Idag är saldot på 1.8 miljoner. 1.6 miljoner kr i värdestegring i bara ränta på insatt kapital!

Nedan ser du skillnaden på att få +7% avkastning per år, vilket är det normala, och att få +15% per år, vilket Mats Svensson har som mål de kommande 15 åren.

Laborera med egna exempel och lägg märke till hur stor skillnad några procents avkastning gör.

 • Månadssparande

  kr

 • Startbelopp

  kr

 • Antal år att spara

  år

 • Årlig avkastning

  %

Totalbelopp efter år*

kr

Beställ nu

*Laborera gärna med egna siffror i räknesnurran och se skillnaden mellan att få 7% avkastning per år och 15% per år vilket är mitt mål de kommande 15 åren. Skatter, avgifter och andra eventuella kostnader är inte inräknat i summan.

Uttalanden från kunder

citat
Oscar Holtner

Hittade mats-svensson.se när jag insåg att som student (socionomprogrammet) så fanns det inga möjligheter att pensionsspara med studentlån. Mats Svensson är någon jag följt sedan studietiden och som jag kommer fortsätta följa, det visade sig nämligen snart att det inte var en kompromiss att sluta spara för att istället följa Mats råd eftersom min pension ökade avsevärt mycket mer på alla sätt räknat. Detta ledde till att fortsättningen blev att följa Mats istället för att spara privat på tidigare sätt. Det avgörande för mig var att Mats istället för ursäkter kom med förklaringar och dessutom öppet visade sina konton vilket jag måste erkänna att jag dubbelkollade via Pensionsmyndigheten av skepsis i början av tjänsten. Han är transparent, duktig och framförallt så sitter han bokstavligen i "samma båt" som sina följare. Han leker inte med andras pengar han behandlar dem bokstavligen precis som sina egna pengar.

star

citat
Fredric Stranne

Mats har en pedagogisk approach, förklarar för sina följare hur och varför ekonomi och investeringar fungerar samt reagerar på nyheter om världsläget. Jag tycker personligen tjänsten är suverän, har följt Mats många år nu, hans råd skapar ett intresse kring frågan om pensionen och om hur mycket det egentligen gör i slutändan att förvalta den rätt. Jag följer de flesta byten men har på vägen även vågat sticka ut lite själv/ta större risker. Vilket jag kan då det endast drabbar mig själv och ingen annan. Bra nyhetsbrev, enkelt förklarat och han binder ihop nyheter/händelser med vad som eventuellt gynnar respektive bransch på ett bra och lättförståeligt sätt.

star

citat
Andreas Bramkvist

Trots att Mats får stå ut med mycket negativ kritik så fort det svänger i krokarna och folk tror det är bluff, så kommer han alltid ut starkare och har oss trogna som vet att Mats löser det här. Bara sitta lugnt och vänta på nästa byte, jag har varit med i 4 eller 5 år nu och har definitivt påbörjat en resa mot en roligare pension än om jag inte följt Mats det kan jag säga med 100%. Tusen tack för ditt engagemang!

star

citat
Martin Persson

Har varit aktiv med aktier och fonder i några år men har varit svårt att tyda börsen och vad man ska investera i. Efter jag följt Mats så har investeringar både på ISK och PPM gått mycket bättre. Jag kan luta mig tillbaks mer och ta inspiration från de val Mats gör i sina fonder. Tack för en utmärkt tjänst och effektiv kommunikation!

star

citat
Alex Andersson

Helnöjd! Oerhört träffsäker. Under Coronakrisen (hitintills) när huvuddelen av alla gått back i sina fonder har jag genom Mats gått plus!

star

citat
Patrik Söderhjelm

Ny medlem men hakade på ”Guld-tipset” och det har gått bra 👌 Har bara hört positivt men gäller att byta direkt när tipsen kommer om man vill vara med från början. Nu kommer vändningen från en som bara legat på soffan och låtit pensionen bara vara.....tyvärr.

star

Undrar du något?

Kontakta oss eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

info@mats-svensson.se

Tel: 010-330 20 60

Kontaktuppgifter

start-uppmärksammad-metod

En vision om en gó pension

2009 blev jag uppmärksammad i Dagens Industri efter +175% avkastning under samma år.

Då fick jag en vision om att alla skulle kunna få en gó pension.

Med artikeln som referens byggde jag min fondbytesinformations-tjänst och erbjöd möjlighet att ta rygg på mitt fondsparande..

2020 blev jag åter uppmärksammad, denna gång av Aftonbladet.

Redo för nästa steg?

Anmäl dig till tjänsten och gör ditt första fondbyte redan idag!

Beställ nu

CTA-graf