Pensionsskolan ger företag och medarbetare kunskap för en gó pension

Attraktiva arbetsgivare har genom Pensionsskolan möjlighet att ge medarbetare ekonomisk trygghet och goda anställningsvillkor

En högre avkastning och pensionskunskap - den optimala kombinationen

Att nå hög avkastning i sina pensionssparanden är en förutsättning för en gó pension. Men det krävs kunskap för att också kunna planera och maximera sina framtida pensionsuttag.

För företag och anställda är det inte alltid lätt att förstå alla delar i pensionen och hur man kan få dem att samverka för att optimera pensionen.
När min fondbytesinformation ger dig som kund ett stort pensionskapital, krävs det även en optimal pensionsplanering och pensionskunskap.

Vi har hjälpt tusentals människor att få flera tusen kronor mer i pension varje månad. Vi hjälper även till med insikt i skattesystemet, för ett optimalt pensionsuttag.Visst vill du även du få en maximal pension!!

Fyll i dina kontaktuppgifter så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt.

Man som sitter mot svart bakgrund
christerpensionsskolan

Pensionsutbildning - en oumbärlig personalvård

För att bli en attraktiv arbetsgivare med trygg personal är personalvård oumbärlig.

Därför erbjuder jag i samarbete med Sveriges ledande pensionsexpert/pensionsutbildare, vägledning och utbildning för arbetsgivare, företagare och dess medarbetare.

Pensionslösningar kan vara en stor fördel vid rekrytering, utveckling och omställning av personal. Vi hjälper er att bygga upp konkurrenskraftiga och fördelaktiga policys. Vi ser till att era anställda har den kunskap de behöver för att känna sig trygga med sin pension som är ca 30 % av en livslängd.

Våra föreläsningar och utbildningar finns i olika nivåer. Tillsammans kommer vi överens om nivån och omfattningen på vår pensionsutbildning. I överenskommelsen ingår alltid tre månaders Fondbytesinformation i ISK och PPM, utan kostnad för dina anställda. Med anledning av Covid-19 genomförs utbildningarna för tillfället via webben.

Kontakta oss för mer info

citat
Maria Lindgren, HR-Chef Intersport

Några av mina mest välinvesterade timmar, heldag 09-16. Mycket pedagogiskt sätt att lära ut på och för första gången förstod jag pension på riktigt. Christer får 5 av 5 stjärnor och jag hoppas kunna få använda mig av pensionsskolan mycket mer framöver som en hjälp för andra i vår personal.

Undrar du något?

Kontakta oss eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

info@mats-svensson.se

Kontaktuppgifter