Vem är Mats Svensson?

Vem är Mats Svensson?


Jag arbetar idag med mitt företag men har också tjugo års erfarenhet som socionom med inriktning barn och ungdomar. Jag bor på en gård utanför Helsingborg med fru, fyra barn och många olika djur.

Mitt hjärta har alltid slagit lite extra för det sociala arbetet, för människor och mjuka värden. När Premiepensionssystemet lanserades år 2000 var jag egentligen inte intresserad av fonder och sparande, men några år senare började jag försöka förstå systemet och se vilka fonder som gick bäst.

Intresset resulterade i uppseendeväckande hög avkastning. 2009 uppmärksammades jag i bland annat Dagens industri på grund av min avkastning på 175 %. Det var då jag fick idén att låta alla få möjligheten till en god pension genom att erbjuda människor att följa mina fondbyten i PPM.

Jag växte själv upp under fattiga omständigheter och vet att en god ekonomi innebär trygghet. Min vision är att alla människor ska ha en chans att bli ekonomiskt oberoende när de slutar arbeta. Det handlar både om trygghet och möjligheten att sätta guldkant på tillvaron.

Jag kan inte garantera någon avkastning men jag kan garantera att jag varje dag gör allt jag kan för att min, och därmed din, avkastning ska bli så hög som möjligt.

/Mats Svensson

Min vision är att alla människor ska bli ekonomiskt oberoende när de slutar att arbeta.

Bli kund

Kundtjänst

Har du frågor?

Telefontid måndagar

10:00–12.00

010 – 330 20 60

info@mats-svensson.se