erbjudandet-hero-2-scaled

Vad Mats Svensson erbjuder

Få information om mina fondbyten.

Beställ nu Kontakt

Gå till

Om erbjudandet

Premiepension (PPM)

Investeringssparkonto (ISK)

Mitt mål är att du ska få högre avkastning

Tänk dig att ha någon som funderar dygnet runt på hur du ska få så hög pension som möjligt, på att du ska få ihop kapital till din drömresa eller på hur du ska spara till dina barn så att de kan få en bra start i livet.

Att hitta rätt i fond djungeln är inte lätt. Har du varken tid eller lust att lära dig, kan dina sparpengar istället minska i värde.

Lösningen är att få information av någon som framgångsrikt sysslat med fondsparande i snart 20 år. Du kan luta dig tillbaka och låta mig välja fonder. Det enda du behöver göra är att utföra fondbytet.

Att få överblick och kunskap om sin pension tidigt i livet kan göra stor skillnad på pensionsutbetalningen.

Därför erbjuder jag även företag och privatpersoner en Pensionsskola och en pensionskoll vilken ger dig full koll på din pension.

Mitt kostnadsfria nyhetsbrev, är ett av marknadens mest uppskattade. Varje månad tar jag upp vilka faktorer som styr börsens utveckling och avslutar med en analys kring utvecklingen framöver.

Du kan beställa nyhetsbrevet utan att bli kund. Det kan du göra här: länk/formulär

Premiepension (PPM)

  • Få information från en av de som lyckats bäst i PPM-systemet
  • Min vision är att du ska få en gó pension
  • Din personliga fondexpert

Alla som arbetat har en summa pengar på premiepensionskontot. Varje år avsätts 2,5 procent av din pensionsgrundande inkomst till premiepensionen (PPM). Pengarna placeras i fonder som du kan byta för att få hög avkastning och en god pension.

Om du saknar tid och intresse är det inte lätt att veta vilka fonder du ska välja. Då kan det vara en god idé att få information om mina fondbyten.

I PPM-systemet finns det 7.4 miljoner sparare. Under 2020 var jag en av de fem som hade högst saldo i Sverige.

Sedan år 2000 har jag haft +15% värdeökning i snitt/år. Snittavkastningen för alla sparare i systemet ligger på +7.5%.

De 200 000 kr som mina arbetsgivare satt in på premiepensionskontot har växt till över 1.8 miljoner kr!

Skulle jag hålla ett snitt på +15% per år tills jag är 65 år, kommer jag få ut ca 44 000 kr enbart från premiepensionsdelen i pensionen, livet ut, efter skatt.

När du prenumererar på min tjänst får du via sms och mail veta vilka fondbyten jag gör

Du loggar in på ditt PPM-konto, kopierar mitt fondbyte och får möjlighet till samma avkastning som jag får framöver

Sedan 2020 erbjuder jag även mina kunder att få information om mina fondbyten i mitt privata fondsparande (ISK) på Avanza och Nordnet.

Läs mer nedan för att få veta hur du går tillväga för att för att få en god avkastning i ditt privata sparande.

Investeringssparkonto (ISK)

  • Få information om mina fondbyten i ISK
  • Möjlighet till högre avkastning
Mats som håller i hund

Med dagens låga ränta är det inte ekonomiskt att ha pengar på ett vanligt sparkonto. Ett sätt att spara sina pengar på till högre avkastning är att investera i fonder i en ISK.

För att underlätta för småsparare att handla med värdepapper finns en sparform som kallas investeringskonto (ISK). Fördelen med ett investeringssparkonto är att du slipper redovisa vinster och förluster. Därmed slipper du skatta på vinsterna.

Istället betalar du en låg årlig schablonskatt på ditt totala belopp på kontot.

Om du inte har ett ISK-konto kan du starta ett på Avanza eller på Nordnet. Då har du en möjlighet att kopiera de fondbyten jag gör även i detta sparande.

Då jag ger dig information om vilka fondbyten jag gör i mitt privata sparande i min ISK - precis som i min PPM - betyder det att jag gör allt jag kan för att min - och därmed din - avkastning ska bli så hög som möjligt.

Du har nu en möjlighet att få information från en av landets bästa PPM-sparare även i ditt privata sparande. Du kan slappna av och känna dig trygg, medveten om att jag gör mitt yttersta för att mitt och därmed ditt sparande ska växa så mycket som möjligt till så låg risk som möjligt.

Uttalanden från kunder

Nöjda kunder sedan år 2010

I kölvattnet av skandaler inom PPM-systemet är det viktigt att du känner förtroende för mig och min tjänst. För att du ska känna dig trygg kan du i filmen nedan se när jag loggar in på mitt PPM-konto. 

Video nedan är från 2019-08-13 och reflekterar värdet på mitt PPM konto vid den tidpunkten.
Mitt PPM konto har förstås förändrats sedan dess, men filmen visar ändå hur du hittar din egen utveckling i PPM.

Redo för nästa steg?

Anmäl ditt intresse och gör dina första fondbyten redan idag!

Beställ nu

CTA-graf