Om Mats Svensson

Vem är Mats Svensson?

Jag arbetar idag med mitt företag men har också tjugo års erfarenhet som socionom med inriktning barn och ungdomar. Jag bor på en gård utanför Helsingborg med fru, fyra barn och många olika djur.

Mitt hjärta har alltid slagit lite extra för det sociala arbetet, för människor och mjuka värden. När Premiepensionssystemet lanserades år 2000 var jag egentligen inte intresserad av fonder och sparande, men några år senare började jag försöka förstå systemet och se vilka fonder som gick bäst.

Intresset resulterade i uppseendeväckande hög avkastning. 2009 uppmärksammades jag i bland annat Dagens industri på grund av min avkastning på 175 %. Det var då jag fick idén att låta alla få möjligheten till en god avkastning genom att erbjuda människor information om mina fondbyten.

Mats med två hundar